RRETH NESH

ARTIGUM MANAGEMENT KA KONTRIBUAR PREJ VITESH NË REKRUTIMIN E STAFIT MJEKËSOR DHE PUNËSIMIN E TYRE NË GJERMANI NGA TË GJITHA VENDET E EVROPËS

ARTIGUM MANAGEMENT – Kompania që ndryshon JETËN TUAJ!

Kompania ndërkombëtare ARTIGUM MANAGEMENT ka eksperiencë shumëvjeçare në rekrutimin e stafit mjekësor dhe trajnimin e tyre me standarde të larta profesionale. Të gjithë ata të cilët kanë profil INFERMIERI/E mund të aplikojnë online në çdo kohë. Konkursi është i hapur për të gjithë aplikantat nga Shqipëria.

ARTIGUM MANAGEMENT ofron kurse falas të Gjuhës Gjermane dhe punësim të sigurt në Gjermani, dhe e gjitha kjo pa asnjë pagesë shtesë nga ana e kandidatëve.

Bëhuni pjesë e grupit tonë, për një proces rigoroz punësimi në Gjermani.

NE OFROJMË
Mundësi punësimi në Spitale, Klinika private apo publike, Azile për moshën e tretë dhe Qëndra të Shërbimit Shëndetësor në terren
  • Kurse falas të gjuhës Gjjermane në gjithë Shqipërinë
  • Mbulojmë pagesën për provimin e Gjuhës Gjermane të nivelit B1/B2 në institucionet e licensuara
  • Organizim i Intervistave me punëdhënës gjatë ndjekjes së kursit të gjuhës
  • Sigurimi i vendqëndrimit në Gjermani
  • Pregatitja për provimin e njohjes së licensës së Infermierit
  • Njohja falas e licensës së Infermierit
  • Ndihmë në procesin e bashkimit familjar (kur nevojitet)
FALAS

SHËRBIMET TONA JANË FALAS