Lehtë deri tek NE – Lehtë deri tek puna

Rruga Bulevardi Zogu i I, hyrja 1, apartamenti 1,
pranë Maternitetit të vjetër
“Mbretëresha Geraldina”
Tiranë, Shqipëri

KONTAKT

Me qëllim krijimin e një komunikimi efektiv me ju për pyetjet rreth programit që Artigum Management ofron, Ju lutemi plotësoni formularin më poshtë :
Ne do të ju përgjigjemi në kohë!

qr code

Biografi e shkurtë

Dërgoni CV-në tuaj dhe zmadhoni mundësitë për punësim (doc, docx ose pdf, eri 5mb max).