Dëshironi të punoni në Gjermani dhe nuk dini se si ta arrini qëllimin në mënyrë më efikase?

Shërbimet tona janë FALAS për të gjithë kandidatët!

Aplikoni Online për një të ardhme më të mirë për Ju dhe Familjen Tuaj!

Çfarë detyrash realizon një infermier/e në Gjermani?

  • Kujdesi bazë shëndetësor dhe rehabilitimi i pacientëve
  • Përdorimi i barnave sipas rekomandimeve të shkruara të mjekëve dhe kujdesi për gjendjen e pacientëve
  • Zbatimi i programeve dhe aktiviteteve të edukimit shëndetësor
  • Përpilim i raporteve me shkrim mbi aktivitetet e kryera gjatë ditës
  • Sigurimi i higjenës së përgjithshme të Institucionit

KANDIDATI DUHET:

  • Të ketë Diplomë të Shkollës së Lartë (Bachelor; Master profesional  – profili Infermieri)
  • Të zotëroj licensë të Infermierisë
  • Mundësi punësimi për kandidatë me apo pa përvojë
  • Kandidatë që zotërojnë nivelin B1 të Gjuhës Gjermane kanë mundësi të punësohen brenda një muaji
  • Kandidatët duhet të kenë një qëndrim pozitiv dhe aftësi për tu përshtatur me sfidat e reja
FALAS

SHËRBIMET TONA JANË FALAS