SHËRBIMET

Shërbimet tona janë FALAS

Aplikoni online për një të ardhme më të mirë për ju dhe familjen tuaj!

Kompania ndërkombëtare Artigum Management ka eksperiencë të gjatë në rekrutimin e stafit mjekësor kudo në Evropë dhe tashmë ka hapur degën e saj edhe në Shqipëri.

Ne ftojmë të aplikojnë të gjithë personat të cilët kanë profil Infermieri/e dhe dëshirojnë të punojnë në Gjermani
www.artigummanagement.al.

Bashkëpunimi me një numër të madh institucionesh mjekësore në të gjithë Gjermaninë.

Kurse falas të gjuhës gjermane në qytetin tuaj.

Nostrifikim falas të diplomes tuaj në Gjermani.

Hyrje e paguar në provimin Telc.

Marrja e vizës në ambasadën Gjermane.

Me fillim e kursit të gjuhës gjermane e fillojmë edhe procesin (ANERKENNUNG) e nostrifikimit të diplomës tuaj.

SI PUNOJMË

Dëshironi të punoni në Gjermani dhe nuk dini se si ta arrini qëllimin në menyrën më efikase?
Atëherë ne do të kujdesemi për këtë çështje. Njohim punëdhënës në Gjermani, të cilët duan të ju njoftojnë dhe punësojnë në Gjermani.